CENTRUM SVIJET KUPATILA

Centrumov Svijet kupatila, pod sloganom „Zamislite, ostvarićemo“, uspješno posluje već duži niz godina, i u potpunosti širinom svog asortimana, opravdava ostvarenje vaših zamisli.

Uslugama i širinom asortimanske ponude, Centrumov Svijet kupatila nudi niz mogućnosti za uređenje kupatila. Kao inspiracija za odabir stila kupatila na raspolaganju je izložbeni salon sa postavljenim gotovim rješenjima, koji možete posjetiti upravo u Centrum marketu u Gradišci.

Saradnjom sa vodećim i provjerenim dobavljačima garantujemo visoki kvalitet široke ponude svega potrebnog za opremanje kupatila, pa tako u našem asortimanu možete pronaći veliki izbor podne i zidne keramike, kupatilske galanterije, kada i tuš kabina. Sanitarije, kupatilski namještaj, baterije i bojleri zauzimaju veliki dio naše ponude.

Usluga 3D projektovanja

Služeći se modernim tehnologijama i osluškujući Vaše potrebe, svim kupcima nudimo uslugu 3D prikaza, odnosno prikaz vašeg budućeg kupatila. Vrlo lako možete steći uvid kako će Vaše kupatilo izgledati. Naš zajednički cilj je realizacija Vaših zamisli na način da uz minimizaciju troškova postignemo maksimalnu iskorištenost prostora.

Online kupovina

Veliki broj naših artikala možete kupiti i online putem webshop-a centrumshop.ba. Ponudu pogledajte klikom na link. Dostavu vršimo na području cijele BiH po cijeni od 9 KM.

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka