Centrumovo SPORTSKO LJETO

Klinci i klinceze pripremite se za nezaboravno sportsko ljeto sa Centrum Parkom!

Pozivamo sve mališane da nam se pridruže na Centrumovom sportskom ljetu skoro svakog vikenda od 8. juna do 28. jula, gdje vas čeka puno zabave, učenja i novih prijateljstava.

Tokom cijelog sportskog ljeta, iskoristite popuste u radnjama Centrum Parka i obradujte sebe i svoje mališane sportskom opremom, odjećom i drugim potrepštinama po povoljnim cijenama.

U mjesecu junu, organizujemo veliku zabavu na točkićima – ROLERIJADU. 8. juna vas očekuje zanimljiva trka. Dok već idući vikend u nedjelju, 16. juna dođi na točkovima jer vas čeka obuka i trka na BICIKLIJADI, uzrasnih generacija od 4-15 godina, kao i zanimljive nagrade. Za ljubitelje košarke preporučujemo dvodnevni popularni AFTER SCHOOL 3X3 basket turnir za uzrasne kategorije od predionira do seniorskih ekipa. Za otvaranje Olimpijskih igara ove godine, prestavljamo CENTRUMOVE OLIMPIJSKE IGRE. Za sve sportiste, takmičarskog duha, vidimo se na atletskim poljima, streljičarstvu, borilačke vještine i druge brojne aktivnosti.

Ove godine, naše sportsko ljeto je bogatije i uzbudljivije nego ikada!

 

PROGRAM DOGAĐAJA:

 

   

   

   

 

 

Zašto odabrati Centrumovo Sportsko ljeto?

Iskusni i kvalifikovani instruktori

Sigurno i zabavno okruženje

Fokus na razvijanje sportskih vještina i timskog duha

Kreativne radionice i umjetničke aktivnosti

Zabava na svježem zraku uz timske igre

Centrum Park – mjesto gdje ljeto postaje nezaboravna avantura!

 

 

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka