E-mail:

[email protected]

Telefon:

00387 51 492 449

Web-sajt:

www.deichmann.com

 

Deichmannova historija započela je u Essenu u 1913. Nudimo vam obuću visokog kvaliteta i modernu obuću po pristupačnim cijenama za sve dobne grupe. Ne brinemo samo o odličnom omjeru cijene i kvaliteta, već i brzo provodimo trenutne modne trendove.

Obuća za svačiji ukus i svaku priliku

U Deichmannu obožavamo cipele i nudimo vam obuću visokog kvaliteta i modernu obuću po pristupačnim cijenama u čak 22 trgovina duž Bosne i Hercegovine. Kupovina obuće nije uvijek laka – izbor je velik i često nemamo dovoljno vremena kako bismo mogli pregledati cjelokupnu ponudu. Stoga za Vas uređujemo internetsku stranicu na kojoj u potpunosti na miru možete pregledati cjelokupnu kolekciju.

Tu vam je dostupno sve, od salonka i sandala, papuča, baletanki, do gležnjača, plitkih čizama, mokasinki, udobne obuće, patika, dubokih čizama, gojzerica, Oxford dizajna i kućnih papuča, njihovih različitih modela i brandova koji su dostupni u našim trgovinama. U našoj bogatoj ponudi sigurno ćete po povoljnim cijenama naći cipele za cijelu familiju.

Žene mogu birati među vrhunskim top brandovima kao što su 5th Avenue, Catwalk, Graceland, Ariane, dok mušku populaciju oduševljavaju modeli Borelli, AM obuća, Memphis, Gallus i Venice. Deichmannova ponuda dječje obuće nije samo velika zahvaljujući različitim veličinama, bojama i dizajnu, nego i zbog velikog izbora modne obuće raznih brendova. Možete birati između marki Bären-Schuhe, Bobbi Shoes, Agaxy, Cupcake Couture, Cortina i Disney. Djevojčice naročito oduševljava obuća marke Frozen, Hello Kitty i Minnie Mouse, a za male istraživače brinu se marke što su Star Wars, Cars, Spiderman i Minions. Sportski entuzijasti uživaju u markama Adidas, Nike, Fila, Puma, Victory, Victory Performance, Vty, Highland Creek i u mnogim drugim poznatim markama.

U našoj internetskoj kolekciji muškarci mogu pronaći odgovarajuće cipele za svaku priliku i za svačiji ukus. Nudimo vam elegantne cipele, čizme i gležnjače, mokasine, sandale, papuče, modele za slobodno vreme, patike i kućne papuče – Deichmann nudi široku paletu raznih stilova. Svima je zajedničko izvrstan odnos između cene i kvaliteta.


Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka