DJEČIJI VIKEND 19-20. mart

Klinci & klinceze, stiže nam proljeće, dočekajmo ga uz naaajluđu zabavu do sada, i to baš OVOG vikenda, u subotu 19. marta od 11 do 14 časova u vašem omiljenom Centrum Park-u u Gradišci!

Za sve mališane pripremili smo odličnu žurku, a za roditelje fantastične popuste u prodavnicama sa dječijim asortimanom.

Klinci će uživati u gigantskim društvenim igrama, fotografisati se u proljećnom foto kutku, igrati se sa tijestom u bojama, otkriti čari drvenih igračaka i naše vanjske igraonice, plesati uz muziku, probati najbolji sladoled na svijetu, a vas roditelje očekuju popusti u radnjama Bojprom, Igračke Denis, Knjižara Kultura, ne propustite i nove kolekcije dječije sportske opreme u radnjama Sport Vision i Sport Reality, kao i da obradujete svoje mališane ljubimcima iz Pet centra Centrum.

S’ nestrpljenjem vas čekamo ovog vikenda u Centrum Park-u! Vidimo se.

 

Galerija

 

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka