Jeordies - zakupac - Centrum Park Gradiška

Poslije više od decenije poslovanja u četiri zemlje regiona i 31 prodajnih objekata, poznati turski brend Jeordie’s otvorio je svoju jedanaestu radnju u BiH. Osim na dobro poznatim lokacijama u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Tuzli kao i drugim gradovima, brend prepoznatljiv po visokom kvalitetu muške odjeće, savremenom i neprolaznom dizajnu.

Kao renomirani brend muške garderobe, Jeordie’s nastoji da kupcima ponudi visok kvalitet, inovativnost i vanvremensku modu od 2010. godine. Na tom putu tokom narednih godina uspjeli smo da izgradimo ime kao sinonim za visoku modu, kolekcije specifične za podneblja u kojima se brend plasira, neizmjernu satisfakciju kupaca i sve to po principu “Misli globalno, radi lokalno”.

Brend posluje kroz šest radnji u Srbiji, 14 u Hrvatskoj, 10 u Bosni i Hercegovini i jednom poslovnicom u Sloveniji. Jer muškarci zaslužuju da nose najbolje!

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka