Telefon:

+387 66 475 749

Mašnica poklon shop i cvijećara osnovana je 12. novembra 2021. godine i svoja vrata otvara u Centrum Park-u.

Poklon shop i cvijećara je plod jedne zaista velike želje i ljubavi prema cvijeću, prirodi i kreativnosti. Vlasnica i njezina porodica su veliki ljubitelji cvijetne ljepote i kreativnosti.

Osoblje je uvijek nasmijano i raspoloženo da udovolji svačijim željama, veoma su stručni i uz čiju pomoć se može lako kreirati i najzahtjevniji aranžman. Poklon shop i cvijećara vrši takođe i dostavu cvijeća, poklona i aranžmana, po potrebi i van radnog vremena. Profesionalni tim Mašnice potrudiće se da napravi prelijepe bukete i aranžmane za sve prilike i po vašoj želji biće isporučeni na tačnu adresu vodeći računa da se ispoštuje željeno vrijeme isporuke. Mnoštvo poklona, dekoracija, cvijeća, buketa, ukrasnih balona i sve što vam je potrebno da iznenadite svoje najbliže možete ovdje pronaći. Jedinstven način da iskažete svoja osjećanja. Birajte najljepše za vaše najdraže.

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka