Na prodaju poslovni stambeni objekat površine 788 m2, Banja Luka

Na prodaju poslovni stambeni objekat površine 788 m2 sa pripadajućim zemljištem u ulici Vasilija Ostroškov br.1, Banja Luka-Lazarevo. 

Konstrukciju objekta čine AB temelji, nosivi zidovi ukrućeni AB vertikalnim i horizontalnim serklažima, AB-ploča i viševodna drvenena krovna konstrukcija, pokrov tegola. Opšiv i oluci su od bakarnog lima. Fasada je komplet obrađena. Unutrašnji zidovi i plafoni su omalterisani i obrađeni, dio zidova obložen keramičkim pločicama a u prizemlju izveden „Amstrong“- spušteni plafon. Sanitarni čvorovi su komplet urađeni. Podovi su pretežno granitne ploče u prizemlju a lameni parket i dijelom keramičke pločice na spratu. Fasadna bravarija je aluminijumska eloksirana. Unutrašnja vrata su uglavnom drvena.

Dogradnja P+1 (dijelom P+M) je prodajno-skladišnim prostorom h=4,00 m u prizemlju (neto 159,00 m2 ) i kancelarijskim prostorom na spratu – mansardi ( neto 147,00 m2).

Konstrukciju objekta čine AB temelji, nosivi zidovi od blok-opeke ukrućeni AB vertikalama i horizontalnim serklažima, AB-ploča i viševodna drvena krovna konstrukcija, pokrov tegola.

Opšiv i oluci su od bakarnog lima. Fasada je komplet obrađena – „demit“ . Stepenice su unutrašnje AB obrađene u kamenu. Unutrašnji zidovi i plafoni su omalterisani i obrađeni, dio zidova obložen keramičkim pločicama a mansarde obložene u rigipsu. Podovi su pretežno epoksidne smole u prizemlju a granit na spratu – mansardi. Fasadna bravarija je aluminijumska eloksirana. Unutrašnja vrata su većim dijelom PVC. Dograđeni prizemni skladišni prostor cca 10,40 x 14,00 m je sa AB-temeljima, metalnim stubovima i glavnim krovnim nosačima od čeličnih valjanih profila sa podužnim povlakama na koje se oslanjaju drveni vidni rogovi, vanjske fasade zidova čini aluminijumski sendvič debljine 8 cm koji je pričvršćen na vertikalnu konstrukciju, pod je zaribani beton.

Imaju priključci (sa pratećim razvodom) električne energije, vode, kanalizacije i telefona na komunalnu infrastrukturu, izvedeno je vlastito etažno radijatorsko grijanje sa kotlovnicom na struju i mazut u podrumu, ima protivprovalni i protivpožarni sistem, ugrađeno je više klima uređaja.

Dvorište je većim djelom urađeno sa betonskim površinama, ogradom….

Lokacija objekta

banjalučko naselje Lazarevo /ranije : Budžak/ ulica Vasilija Ostroškog br.1 Banja Luka.

Google MAPS

NETO POVRŠINE OBJEKTA SA ANEXOM

OBJEKAT Po+p+1: Po …………27,00 m2 -pomoćne prostorije

P ———–141,00m2 -poslovni prostor

I-sprat ———–163,00m2 -stan veći od petosobnog

DOGRADNJA P+1 i P+O P ———–310,00m2 -poslovni prostor

I-sprat ————147,00m2 -poslovni prostor

Cijeli objekat ima na raspolaganju 788,00 kvm neto površine za zakup, sa pripadajućim ograđenim dvorištem za odmor i parking prostorom za cca 35 automobila dvorištem za cca 10 automobila.

Sama lokacija se nalazi u neposrednoj bilizini glavnog puta koji vodi do samog centra Banje Luke. U okruženju nam se nalaze veliki supermarketi, kafići, manje prodavnice, pekara i autobuska stanica. Detaljnije možete pogledati na licu mjesta.

Info: 065 896 422

E-mail: branko@centrumtrade.com

 

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

info@centrumpark.ba

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka