New Yorker - Zakupac - Centrum Park Gradiška

Telefon:

+387 51492481

Web-sajt:

www.newyorker.fashion.

S više od 1.150 trgovina u 46 zemalja, NEW YORKER je jedna od vodećih kompanija u svijetu modnog biznisa. Njegov asortiman čine vlastiti brendovi FSBN, FB SISTER (sportska i ulična odjeća), AMISU i SMOG (ležerna i večernja odjeća), CENSORED (donje rublje i kupaći kostimi) i širok asortiman modnih dodataka.

Obucite se za trenutak. – Svaki trenutak je jedinstven. Kao i svaki izgled. NEW YORKER ima pravi stil za svaki trenutak. Želimo stvoriti iskustva i ohrabriti naše klijente da budu jedinstveni. Budite stvarni, eksperimentišite iznova i iznova. Mi stvaramo modu za prave trenutke.

NEW YORKER je moda postoji 50 godina. Moda koja vam omogućava da se izrazite na nove načine, stvorite novi izgled i uronite u nove svjetove. Pravimo modu za sve koji žele da se iznova pronalaze svaki dan.

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka