OTVARANJE SUPERNOVA M:TEL BRENDA U CENTRUM PARK-U

MTEL
U ponedjeljak 3. aprila otvaranje novog prodajnog mjesta M:tel-a i Supernove u Centrum Park-u u Gradišci.

 

Kompanija Blic.Net koja posluje pod brendom Supernova donosi nam modernu, naprednu i korisnički orijentisanu telekomunikacionu kompaniju. Usluge digitalne televizije, interneta, i fiksne telefonije dostupne su zainteresovanim građanima i svima onima koji žele nešto novo, brzo, moderno, atraktivno i napredno.

 

M:tel je jedan od tri nacionalna telekom operatora u Bosni i Hercegovini, Mtel a.d. Banja Luka nudi jedinstvena komunikaciona rješenja objedinjena pod korporativnim brendom m:tel.
Poslujući na sve dinamičnijem tržištu, kompanija nudi najsavremenije telekomunikacione usluge iz oblasti mobilne telefonije, fiksne telefonije, digitalne televizije, interneta i prenosa podataka.

 

Vidimo se svi u ponedjeljak 3. aprila na otvaranju novog prodajnog mjesta M:tel-a i Supernove u Centrum Park-u u Gradišci!
Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka