PET CENTAR CENTRUM

Dobrodošli u svijet za male članove porodice, svijet ljubimaca. Pet centar Centrum u Gradišci specijalizovana je maloprodaja hrane i opreme za sve kućne ljubimce.

Naša misija je unošenje radosti u živote kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika, promovisanje sreće i ljepote zajedničkog života ljudi i životinja.

Kao specijalizovani pet shop za maloprodaju hrane i opreme za ljubimce Pet centar Centrum potpuno je opremljen da ispuni potrebe svih vrsta kućnih ljubimaca. Kod nas možete pronaći najveći izbor premium i superpremium hrane za ljubimce, kao i veliki izbor opreme, transportera, igračaka, odjeće i još mnogo toga. Za sve akvariste nudimo najveći izbor ribica i opreme od renomiranih proizvođača.

Ljubimci

Ljubimcima u našem Pet centru pružena je velika ljubav kao i odlični uslovi boravka te redovni veterinarski pregledi. Budite sigurni kada je u pitanju odabir ljubimca kojeg planirate kupiti i nastaviti brigu o njima, pružiće vam neizmjernu ljubav.

Kod nas možete kupiti akvarijumske ribice, više vrsta egzotičnih ptica, zečeve, zamorce, hrčke i kornjače, a svi naši ljubimci imaju veterinarsku potvrdu.

Dobro nam došli.

Online kupovina

Veliki broj naših artikala možete kupiti i online putem webshop-a centrumshop.ba. Ponudu pogledajte klikom na link. Dostavu vršimo na području cijele BiH po cijeni od 9 KM.

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka