Planika - zakupac - Centrum Park Gradiška

E-mail:

[email protected]

Telefon:

+385 51 826 560

 

Planika je poznata robna marka, multibrand kompanija, jedinstvena u maloprodajnom sektoru sa tradicijom dugom preko 70 godina.

U ponudi imamo veliki izbor ženske, muške, dječije, sportske i specijalne obuće, od renomiranih svjetskih i evropskih proizvođača, a u svakodnevnom radu sa našim kupcima pokušavamo da osluškujemo tržište i ponudimo najbolje proizvode za naše kupce.

Planika trenutno raspolaže sa 86 maloprodajna objekta širom Bosne i Hercegovine, uređenim po svjetskim i europskim standardima, a svim ljubiteljima mode, kvalitetne i udobne obuće u njima su na raspolaganju brendovi: Ecco, Tamaris, Nine West, Hogl, Aldo, Caprice, Legero, Rieker, Salamander, Adidas, Lloyd, Guess, s’Oliver, Mjus, Marco Tozzzi, Darkwood, Nike, Ambitious, Converse, Puma, Replay, Sara Burglar i mnogi drugi.

Izgradnjom distribucijskog know – how – a, te planskim razvojem novih distributivnih kanala, Planika je stekla apsolutno povjerenje uglednih svjetskih proizvođača poput ECCO – a , Gabora i Are koji su danas našli mjesto u našem distributerskom portofoliju. Dugogodišnje iskustvo i kvalitet krunisali smo certifikatima „Best Buy Award“ u kategoriji najbolji omjer cijene i kvaliteta i „Qudal” za superiorni kvalitet u odnosu na konkurenciju.

Misija

„Ostati prepoznatljiv po dugogodišnjoj tradiciji i kvalitetu po kojoj se kupci poistovjećuju. Stalo nam je da kreiramo i održavamo jake, pozitivne i dugoročne odnose sa našim partnerima i društvom u kojem živimo i poštujemo njihovu raznolikost.”

Vizija

„Planika Flex d.o.o. edukovanim i ambicioznim timom ljudi želi osigurati priliku za učenje, lični razvoj i napredovanje i time osigurati uslove za kontinuirano poboljšanje njihovog nivoa zadovoljstva, te odgovoriti na sve zahtjeve tržišta.

Isporučiti visoko kvalitetnu i modernu obuću u preko 45 gradova širom Bosne i Hercegovine.ˮ

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka