Poslovni objekat 833m2 – Gradiška – 1.800.000,00 KM

Na prodaju poslovni objekat površine 833 m2 sa pripadajućim zemljištem u ulici Svetozara Markovića broj 1, Gradiška.

Konstrukciju osnovnog dijela objekta čini monolitni AB-skelet sa AB-temeljima, nosivim zidovima ukrućenim AB vertikalnim i horizontalnim serklažima uz dogradnju komplet sa metalnom konstrukcijom. Krovna konstrukcija je metalna, pokrov profilisani sendvič-lim.
Fasadna i unutrašnja bravarija je eloksirana uglavnom ostakljena termopan staklom. Fasada je komplet obložena sendvič-panelima. Unutrašnji zidovi su komplet obrađeni. Sanitarni čvorovi su komplet savremeno uređeni. Podovi su pretežno antiklizne keramičke pločice. Plafon u osnovnom dijelu objekta je spušteni tipa “Hanter-Daglas” sa ugrađenim elementima rasvjete.

Krug oko objekta je komplet uređen sa pretežno asfaltiranim i betoniranim površinama preko odgovarajuće podloge, riješenom odvodnjom i metalnom ogradom na betonskom parapetu oko komplet kruga uz metalnu kliznu kapiju.

Predmetni objekat ima direktan izlaz na ulicu.

Cijena: 1.800.000,00 KM

Info: +387 65 896 422

E-mail: [email protected]

 

Galerija

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka