Sani Optik - zakupac - Centrum Park Gradiška

Telefon:

+387/66-766-029
+387/51-453-220
+387/66-766-029

Tradicija i iskustvo dugi 70 godina, 65 centara za vid i sluh u Srbiji i Republici Srpskoj, čine Sani Optik lojalnim partnerom, a profesionalna usluga i stručno osoblje kvalifikuju nas kao Eksperte za vid i sluh.

Sa željom da se što većem broju naših klijenata širom Srbije i Republike Srpske dostupnim učini kvalitetan asortiman, prodajno mesto u Gradišci nudi:

  • dioptrijske i naočare za sunce poznatih brendova: Gucci, Saint Laurent, Mont Blanc, Baldinini, Roccobarocco, Blumarine, Escada, Nina Ricci, Furla, Ana Hickamann, Lozza, Police, Puma, Lacoste , Cerruti, Benetton i mnogi drugi.
  • dioptrijska stakla i kontaktna sočiva svih vrsta,
  • slušne aparate švajcarskih proizvođača: Phonak i Sonic.
  • prateći pribor.
  • besplatna provera vida i sluha,
  • besplatne konsultacije za kontaktna sočiva,
  • besplatna proba slušnih aparata

MOGUĆNOST KUPOVINE NA VIŠE MESEČNIH RATA BEZ KAMATE, PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE I PLATNIH KARTICA.

U skladu sa visokim zahtevima kvaliteta robe i usluga, klijentima nudimo ne samo odabran izbor modela, već i brzu i sigurnu uslugu ugradnje dioptrijskih stakala u okvire, izrade naočara, besplatne provere vida i sluha.

Kao dobavljač Fonda zdravstvenog osiguranja, Sani Optik isporučuje medicinska pomagala preko recepta osiguranicima u Gradišci.

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka