Sport Reality - zakupac - Centrum Park Gradiška

E-mail:

[email protected]

Telefon:

38751498038

Web-sajt:

www.sportreality.ba

Sport Reality predstavlja maloprodajni concept prodaje sportske opreme. Od 2016. Godine do danas kreirana je mrežu od 46 maloprodajnih objekata koji se nalaze u gradovima širom BiH. Najveći broj radnji se nalazi u Banjaluci, Mostaru, Tuzli, Bijeljini I Bihaću. U narednom periodu se planira otvaranje novih maloprodajnih objekata, kako bi se ponuda što više približila kupcu.

Uz nastojanje da se postigne idealan odnos kvaliteta i cijene, Sport Reality teži da ostvari blisku vezu sa kupcima i da kroz prodajni asortiman ponudi vrhunski kvalitet proizvoda koji će upotpuniti njihov životni stil i unaprijediti sportske rezultate.

U našim prodavnicama su zastupljeni tekstil, obuća, muški, ženski i dječiji program. Za svoje kupce smo pripremili širok asortiman sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova kao što su Nike, adidas, Reebok, Puma, Under Armour, Lotto i mnogi drugi. Prednost Sport Reality ponude jesu posebni brendovi, Kronos, Cocomo, Kander, Wintro koji nude potrošačima odličan odnos cijene I kvaliteta.

Prepoznatljivi po stalnim akcijama i popustima, Sport Reality nastoji da bude što dostupniji svim potrošačima širom BiH. U Sport Reality prodavnicama pronaći ćete sve što Vam je potrebno, bilo da tražite sportsku opremu ili lifestyle modele.

Adrese naših prodavnica možete pogledati OVDJE, a pored maloprodajnih objekata, kupovinu možete obaviti i putem online shopa.

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka