Web-sajt:

www.sportvision.ba

Telefon:

066/522-623

Kompanija Sport Vision lider je u prodaji sportske obuće, odjeće i opreme na tržištu balkanskog regiona. Sa različitim sportskim konceptima, posluje u 9 zemalja – Srbiji, Bosni i Hercegovini,Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Albaniji, Bugarskoj i Rumuniji. Ima rasprostranjenu malorodajnu mrežu kao i online prodavnice.

Zastupnik je renomiranih sportskih brendova Champion, Ellesse, Umbro, New Balance, North Face i mnogih drugih. Takođe je i partner vodećih svjetskih sportskih brendova Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, čiji proizvodi se mogu naći u svim maloprodajnim objektima kompanije.

Poslovanje kompanije Sport Vision posvećeno je davanju pozitivnog doprinosa društvu i okolini, razvojem i implementacijom odgovorne poslovne prakse koja, ujedno, obezbjeđuje i ostvarivanje finansijskih uspjeha.

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka