Bojprom bebi i dječija oprema - zakupac - Centrum Park Gradiška

E-mail:

[email protected]

Telefon:

051492932

 

Bojprom, vaša omiljena trgovina sa asortimanom koji će olakšati život i mamama i bebama. Posjetite Bojprom radnju u Centrum Park-u.

BOJPROM je porodična firma koja već 20 godina uspijeva da opravda vaše povjerenje. Djeca nas inspirišu, i to je bio razlog osnivanja naših prodavnica.

Budući da smo svjesni da su mališani nježna i osjetljiva bića, u našem asortimanu ćete pronaći proizvode najboljeg kvaliteta. Uvijek smo u potrazi za inovacijama tako da često možete očekivati nove stvari u našoj ponudi.

Kod nas ćete pronaći veliki izbor autosjedalica, kolica, stolica za hranjenje, krevetaca, ogradica i ostalih dodataka koji će olakšati život i mamama i bebama!

Takođe nudimo i veliki izbor igračaka koje će biti odličan poklon za rođenje bebe ili rođendane.

Svi brendovi iz naše ponude su naš lični izbor, jer želimo da pokažemo da majčinstvo može biti jednostavno i zabavno. U Bojpromu smo svjesni potreba i želja majki, zato neprestano nastojimo da poboljšamo naše usluge.

Zadovoljstvo naših kupaca nije naš cilj, nego naša obaveza!
Neka Bojprom bude vaša omiljena trgovina za bebe!

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka