O nama

Centrum PARK otvorio je svoja vrata u novembru 2021. godine na vrlo frekventnoj lokaciji u Bosanskoj Gradišci. Centrum Park sa svojih 18 000 m² prodajnog prostora u kojem se nalazi 30 poznatih brendova predstavlja idealno mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu.

Brendovi kao što su Waikiki, New Yorker, Sinsay, Sport Vision, Sport Reality, Deichmann, Opposite, Planika, Extreme Intimo I Centrum su samo neki koje možete pronaći u Centrum PARK-u.
Kao jedan od najvećih retail parkova na ovom području, svojim otvorenim i zatvorenim trgovačkim prostorom, odgovaramo na različite ukuse i potrebe kupaca, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte i dječije igraonice nudimo što ugodnije iskustvo kupovine.

Zbog zanimljive lokacije na kojoj se nalazimo, interesantni smo ne samo kupcima koji žive u BIH, već i onima u Hrvatskoj i Srbiji, a zahvaljujući velikom prostoru zelenih površina za porodične i slobodne aktivnosti postali smo centar zabave za sve generacije.

Preporučujemo da se nakon šopinga opustite i posjetite ugostiteljske objekte: Sheriff Pub i PizzaBar restoran, koji nude odličnu ponudu jela i pića, dobru muziku, veselo osoblje i zaista prijatnu atmosferu sa svjetski opremljenim enterijerima.

Težimo ka tome da postanemo naopremljeniji retail park u Bosni i Hercegovini sa svim poznatim tradicionalnim vrijednostima i da uz timski rad, pozitivnu atmosferu dočekamo svakog posjetioca sa toplinom i osmijehom na licu kako bi obezbijedili da se svi naši kupci osjećaju dobro, opušteno i bitno.

Obećavamo vam lijep provod i savršeno iskustvo kupovine. Nudimo vam priliku da udobno i nesmetano parkirate svoj automobi jer smo za vas obezbijedili parking kapaciteta 300 mjesta.

Pored prostranog parkinga kupcima je na usluzi toalet za majku i dijete, toaleti sa osobe sa invaliditetom, parking mjesta sa punjačima za električna vozila, internet na području cijelog objekta, mjenjačnica, bankomati i još mnogo toga što će vam olakšati kupovinu.

 

Klikom na link posjetite našu galeriju

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka