TEPISI, MADRACI I PODOVI

Dobrodošli u svijet tepiha, svijet mekoće i asortimana koji je neophodan dio doma. Veliki izbor tepiha različitih dimenzija, materijala, boja i dezena zadržaće vas duže nego što ste planirali. Tik pored izložbenog dijela tepiha, nalazi se i studio za spavanje, odnosno madraci vrhunskih svjetskih proizvođača. Svaki madrac možete testirati i vidjeti koji model najviše odgovara Vašim potrebama i zahtjevima.

Nastavite sa čitanjem i dođite do galerije ovih odjela.

Studio za podove

Odjel koji će Vas oduševiti širinom svog asortimana je upravo Studio za podove. Ukoliko se pitate kako odabrati pravi parket, koje podne obloge staviti u hodnik, kako ugraditi lajsne, koju debljinu laminata odabrati, kako pod zaštiti od ogrebotina, onda ste na pravom mjestu.

Laminati, parketi, itisoni, LVT podovi, linoleumi, iglani podovi, vještačka trava i tekstilne ploče renomiranih proizvođača ponuda je Centrum marketa u Gradišci.

Veliki izbor podova, stručno savjetovanje i mnogo dezena i materijala čeka vas na našem odjelu, na Vama je samo da nas posjetite i odabere pod koji se uklapa u vaš budžet i enterijer.

Online kupovina

Veliki broj naših artikala možete kupiti i online putem webshop-a centrumshop.ba. Ponudu pogledajte klikom na link. Dostavu vršimo na području cijele BiH po cijeni od 9 KM.

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka