Telefon:

051/453-210

Ne možemo da zamislimo djetinjstvo bez igračaka i igre.

Igračke potiču kreativnost i maštu – igrajući se, djeca uvježbavaju razne vještine: uče govoriti, hodati, jesti. Uživaju u otkrivanju i istraživanju, a što je dijete veće, njegove igračke postaju složenije.

Denis već 25 godina svakodnevno uveseljava male i velike bogatim asortimanom najpopularnijih igračaka i društvenih igara! Pri tom, prije svega pazi da one zadovoljavaju sigurnosne i zdravstveno ispravne kriterije.

Denis asortiman obuhvata sve kategorije igračaka primjerene svim uzrastima, kao što su: edukativno – zabavne igračke, društvene igre, puzzle i igraće karte, lutke , akcijske figure, vozila, baby i školski program, igračke za sport, vodu i igru na otvorenom, plišane igračke i još mnoge druge proizvode za zabavu, razonodu i kreativne trenutke.

Posjetite nas u šarenom svijetu igračaka i prepustite se svijetu mašte!

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka