E-mail:

[email protected]

Telefon:

051/490-211

U Bosni i Hercegovini dm je osnovan 2005. godine, a prva bosanskohercegovačka dm prodavnica otvorena je u junu 2006. u sarajevskom naselju Dobrinja. Danas je dm zastupljen širom Bosne i Hercegovine sa 80 prodavnica koje su uređene prema visokim dm standardima. Dio je najuspješnijeg drogerijskog koncerna koji čine Bugarska, Češka, Hrvatska, Italija, Mađarska, Makedonija, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Srbija te Austrija koja je središte koncerna.

Ekonomski uspjeh

U poslovnoj godini 2020/21. dm u Bosni i Hercegovini ostvario je promet od 226,96 miliona KM, što predstavlja povećanje od 13,71% u odnosu na prošlu poslovnu godinu. Za isti period, ostvareni promet u koncernu zajedno s dm-om u Njemačkoj iznosio je 12,265 milijardi eura.

Broj 1 za kupca

Asortiman dm-a u Bosni i Hercegovini obuhvata preko 15.500 proizvoda za ljepotu i zdravlje, za bebe i domaćinstvo, hranu za kućne ljubimce, tekstilnu robu i sezonske proizvode, kako poznatih svjetskih tako i domaćih proizvođača. Ovaj raznovrsni asortiman dopunjava i 27 dm robnih marki. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju bio hrana i prirodna kozmetika.

Zadovoljni zaposlenici

U BiH dm drogerie markt zapošljava više od 892 zaposlenika u dm prodavnicama, centrali i distribucijskom centru, dok je u koncernu i dm Njemačka više od 66.076 zaposlenih. U cijelom koncernu, dm je prepoznat kao poslodavac koji nudi sigurno radno mjesto što je u Bosni i Hercegovini potvrđeno sedmim izborom za najpoželjnijeg poslodavca od jedanaest puta koliko se dm našao među top 10 najpoželjnijih poslodavaca.

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka