Extreme Intimo - zakupac - Centrum Park Gradiška

E-mail:

[email protected]

Telefon:

387 65 974 810

Inspirisani ljepotom, porodicom, igrom i osjećajem nježnosti, započeli smo put kreiranja nezamjenjivog rješenja za sve one koji žele samo najkvalitetnije i najbolje za njih i njihove najbliže.

Extreme Intimo je 1992. godine nastao sa uvjerenjem da su osjećaj udobnosti, slobode i zadovoljstva u sopstvenoj koži imperativ.

To je upravo ono što želimo – da sačuvamo vaše povjerenje i pružimo vam sigurnost u našim modelima, izradjenim isključivo od priprodnih materijala, u korak sa aktuelnim trendovima.

Stvaranjem svake nove kolekcije imamo u vidu one koji se osjećaju vječito mladim, mame, tate i djecu. Zato dizajniramo modele koji odgovaraju svim vašim zahtjevima. Ukoliko ste neko ko voli svedeni dizajn ili ste neko ko se najbolje osjeća dok nosi interesantan dezen, želite da obradujete svoje najmlađe ili zadržite dijete u sebi, mi smo to već kreirali za vas!

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka