E-mail:

[email protected]

Telefon:

+387 61 493 237

Kompanija KM Trade d.o.o. je osnovana 1999. godine u Visokom, Bosna i Hercegovina, specijalizirana i registrovana za promet naoružanja i specijalne opreme.

Već u narednih par godina je započeto osnivanje maloprodajne mreže specijaliziranih prodavnica širom BiH koja danas pokriva najveći dio Bosne i Hercegovine i to u: Sarajevu (SuperStore), Sarajevo (SCC), Visokom, Tuzli, Tešnju, Goraždu, Konjicu, Mostaru, Živinicama, Bihaću, Kaknju, Srebreniku, Gračanici, Travniku, Zenici i Cazinu… Planirano širenje kompanije za cilj ima osiguranje prisustva u čitavoj Bosni i Hercegovini te se u narednom periodu očekuje otvaranje novih maloprodajnih objekata u svim većim centrima u BiH.

Uz prodajne kapacitete, kompanija posjeduje specijalizirani servis za popravke, održavanje i „tuning“ oružja te instalaciju dodatne opreme sa više od 85.000 zadovoljnih korisnika u dosadašnjem radu.
Veleprodaja te nabavke za potrebe državnih institucija su osmišljeni u uredskom prostoru KM Trade d.o.o. u Sarajevu, sa preko 1.000 m2 uredske i izložbene površine za potrebe državnih i drugih, zvaničnih institucija i agencija u Bosni i Hercegovini i zemljama okruženja.

U sastav kompanije je krajem juna 2008. godine, uključen i renomirani proizvođač startne, blank, malokalibarske kao i standardne municije, patrona za aktuaciju industrijskih alata te niza drugih proizvoda – čuvena „POBJEDA TECHNOLOGY“ iz Goražda, čijih 55 godina iskustva i tradicije na pravi način upotpunjuje dosadašnje rezultate i ostvarenja kolektiva KM Trade d.o.o.

Sama kompanija, KM Trade d.o.o. je, vođena idejom stalnog prisustva u svim tržišnim grupama, sa posebnim naglaskom na državne institucije, u protekloj deceniji zasluženo imenovana ovlaštenim zastupnikom legendarnih svjetskih kompanija kao što su: Glock, , Steyr – Mannlicher, Beretta, Taurus, 5.11. Tactical, FN Herstal, Češka Zbrojovka, Accuracy International i mnogi drugi, te uz navedeno uspješno distribuira i proizvode i opremu ništa manje čuvenih inovativnih Baikal, Walther, Magnum Research, Remington kao i mnogih drugih, svjetski renomiranih prozvođača.

Asortiman KM Trade d.o.o. obuhvata sve vrste civilnog, sportskog, lovačkog te službenog naoružanja i municije, optičkih, laserskih i elektronskih sistema za nišanjenje i gađanje, balističke i zaštitne opreme, opreme za deminiranje i otklanjenje NUS, detektorskih sistema za otkrivanje eksploziva, narkotika i bojnih otrova, alpinističk, spasilačke i ronilačke opreme za specijalne agencije i institucije, svih vrsta svjetiljki i reflektora kako za taktičke, tako i za službene i civilne namjene, službenih pasa i opreme, taktičke i službene odjeće i opreme, proizvoda od balističkih materijala, kože i specijalnih tkanina za službene namjene, torbi i ruksaka, vezenih, tkanih i metalnih oznaka, bombnih odijela i opreme za zaštitu od eksplozije, specijalne opreme za opremanje strijeljačkih poligona i sala, lovačkih odijela i odjeće te mnogo, mnogo toga drugog o čemu više možete saznati u našem sjedištu ili posjetom linkova naših principala smještenih na našoj web-stranici.

Bez pretenzija veličine ali sa mladim i jakim timom entuzijasta i stručnjaka, moderno i efikasno, pouzdano stojimo na vašem raspolaganju za svaki upit ili nabavku, pomoć i savjet i zajedničko druženje u posebnom svijetu, svijetu naoružanja i opreme.

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka