Web-sajt:

www.mobileland.me

Telefon:

051/453-666

Mobileland jedan je od vodećih lanaca maloprodaja na našem i inostranom tržištu i obuhvata prodaju mobilnih telefona, tableta, akcionih kamera, smart home sistema, ip kamera kao i  kompletne opreme za mobilne telefone i tablet računare.

Možemo se pohvaliti najvećim izborom zaštitnih, a ujedno dekorativnih maski (futrola) za svaki model vašeg telefona i tableta. Nudimo i mogućnost kupovine svih pratećih periferija i dodataka za ove uređaje: slušalice velikog broja proizvođača, baterije, zaštitne folije, kućne i auto punjače, auto holdere i kablove svih namjena.

Našim kupcima nudimo i usluge servisa mobilnih telefona, tako da na jednom mestu možete pronaći kompletnu opremu i servis za vaš telefon.

Brendovi koji se mogu naći u ponudi u našim maloprodajama su: Xiaomi, Ulefone, Apple, Samsung, Golf, Emy, Ldnio, iHave, Inkax, Remax, Jbl, GoPro, DJI.

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka