Moja apoteka - zakupac - Centrum Park Gradiška

E-mail:

[email protected]

Telefon:

051/965-275

Web-sajt:

mojaapoteka.net

Zdravstvena ustanova MOJA apoteka osnovana je 2008. godine u Banjaluci. Danas MOJA apoteka važi za lidera u maloprodaji lijekova i pomoćnih ljekovitih sredstava u Republici Srpskoj, sa lancem od 106 maloprodajnih objekata u više od 25 opština u RS.

Grupaciju MOJA apoteka čine apoteke iz istoimenog lanca, zajedno sa apotekama Vivamedic i Royal Medicalpharm.

Rad u našoj ustanovi organizovan je prema potrebama i zahtjevima stanovništva, što je i glavni pokretač za uvođenje pojedinih novina, koje izdvajamo:

  • dežurstvo 24 sata u Banjaluci, Doboju i Bijeljini,
  • besplatan info-telefon 24 časa dnevno, kako bi zainteresovani građani u svakom trenutku mogli dobiti stručne savjete i odgovore na svoja pitanja i dileme- 0800 50 501
  • dostupnost građanima širom Bosne i Hercegovine putem web shop-a www.mojaapoteka-webshop.net

MOJA apoteka opremljena je prema najsavremenijim svjetskim standardima, što podrazumijeva apoteku otvorenog tipa, uz neposredan kontakt između sugrađana i apotekara. Kontinuirano ulažemo u kvalitet i modernizaciju procesa rada naših apoteka, uz stalnu težnju da zadovoljimo različite potrebe svih naših sugrađana. Važno nam je opravdati povjerenje građana i to radimo uz veliko angažovanje svih zaposlenih u grupaciji ZU MOJA apoteka, koji čine sve da se poslovanje odvija u skladu sa smjernicama dobre apotekarske prakse i najvišim standardima u apotekarskoj djelatnosti.

MOJA apoteka izdaje lijekove na recept, nudi najširi izbor poznatih dermokozmetičkih brendova, prirodnu kozmetiku, dodatke prehrani, bebi program, medicinske aparate, zdravu hranu, itd. Organizujemo prezentacije i promocije, kao i česte akcije i popuste u svim našim apotekama. Više informacija o aktuelnim akcijama možete pronaći na našem Ig ili Fb nalogu Moja apoteka, kao i na web shopu.

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka