Poslovno stambeni objekat 610m2 – Banja Luka – 1.800.000,00 KM

Na prodaju poslovno stambeni objekat površine 610 m² u ulici Vasilija Ostroškog broj 1, naselje Lazarevo, Banja Luka.

Objekat se sastoji od 447 m² poslovnog prostora i 163 m² stambenog prostora.

Poslovno stambeni objekat čine Po+P+1 sa dogradnjom P+1 i P na pripadajućem uređenom građevinskom zemljištu.

Osnovni stambeno-poslovni objekat Po+P+1 čini 141 m² poslovnog prostora u prizemlju i stan veći od petosobnog neto 163 m² na I-spratu.

Konstrukciju objekta čine AB temelji, nosivi zidovi ukrućeni AB vertikalnim i horizontalnim serklažima, AB-ploča i viševodna drvena krovna konstrukcija, pokrov tegola. Opšiv i oluci su od bakarnog lima. Fasada je komplet obrađena. Unutrašnji zidovi i plafoni su omalterisani i obrađeni, dio zidova obložen keramičkim pločicama, a u prizemlju izveden “Amstrong”- spušteni plafon. Sanitarni čvorovi su komplet uređeni. Podovi su pretežno granitne ploče u prizemlju, a lamelni parket i dijelom keramičke pločice na spratu. Fasadna bravarija je aluminijska eloksirana. Unutrašnja vrata su uglavnom drvena.

Dogradnja P+1 (dijelom P+M) je sa prodajno-skladišnim prostorom u prizemlju (neto 159 m²) i kancelarijskim prostorom na spratu – mansardi (neto 147 m²).
Konstrukciju objekta čine AB temelji, nosivi zidovi od blok-opeke ukrućeni AB vertikalnim i horizontalnim serklažima, AB-ploča i viševodna drvena krovna konstrukcija, pokrov tegola. Opšiv i oluci su od bakarnog lima. Fasada je komplet obrađena – “demit”. Stepenice su unutrašnje AB obrađene u kamenu. Unutrašnji zidovi i plafoni su omalterisani i obrađeni, dio zidova obložen keramičkim pločicama, a kosine mansarde obložene u rigipsu. Podovi su pretežno epoksidne smole u prizemlju, a granit na spratu – mansardi. Fasadna bravarija je aluminijska eloksirana. Unutrašnja vrata su većim dijelom PVC.

Cijena: 1.800.000,00 KM

Info: +387 65 896 422

E-mail: [email protected]

Galerija

Centrum Park

Centrum Park idealno je mjesto za dnevnu, sedmičnu ali i vikend kupovinu. Mjesto je gdje se svi osjećaju posebno i mogu pronaći nešto za sebe, a uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte, dječije igraonice i mnoštvo sadržaja ubrzo postaje vaša omiljena šoping destinacija.

Naša adresa

16. krajiške brigade 2a,

78 400 Gradiška

Kontakt informacije

051 837 221

[email protected]

Radno vrijeme

Centrum Park:

Ponedjeljak-subota 9-21h

Nedjelja 9-17h

PizzaBar restoran: 7-23h

Sheriff Pub 7-23h

Kako do Centrum Parka